torstai 5. heinäkuuta 2018

Itsenäisen Asumisen Plussat

Piirrokset/Drawings © Herainia

5 kommenttia:

 1. Itsenäisen asumisen parhaat puolet:
  1. Oma tila! Varsinkin jos oman huoneen saa vasta muuttaessa omilleen :D
  2. Kokkaus. Voi itse päättää joka päivä, mitä tänään syötäisiin. Bonuspisteitä jos siitä huolimatta syö kuin aikuinen. Ja loput saa jääkaappiin tai pakkaseen, jolloin kokkauskertojen määrää voi säädellä.
  3. Voi itse päättää sisustuksesta (tietyissä rajoissa)!
  4. Ei tarvii hirveesti selitellä menemisiä. Jos haluaa mennä juoksemaan 22.15 illalla niin se onnistuu ilman vanhempien huolisaarnaa.
  5. Vanhemmille voi soittaa tai viestitellä oman aikataulun mukaan. Jos asuu toisessa kaupungissa, porukoilla käyminen sisältää matkailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan noita kaikkia! Unohdin tosiaan ton et voi mennä ja tulla miten haluaa, eikä kysellä perään.

   Poista
 2. Omilleen muutto oli kivaa, sitten tuli koira, ukko ja pikkuhiljaa yksi kerrallaan pari mukulaa. Nyt odotan että koska tuo uusi sukupolvi keksii muuttaa omilleen. ;D Hyvästi rauha, oma musiikki, oma tila ja omaehtoinen siivous/pyykinpesu. Taas löhtöpisteessä. XDn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut kato nyt vaan talouden emäntänä laitat lapsoset oppii kotihommat ajoissa ja pistät isännän hommiin nii jää omaa aikaa ;D

   Poista
 3. Jännitin tosi paljon omilleen muuttoa, koska muutin melkein neljänsadan kilsan päähän kaupunkiin, josta en tuntenut ketään. Enemmän omillaan asumisesta löytyi kuitenkin plussia. Eniten pidin siitä, että sain siivota milloin halusin (erityisesti pyykätä!), sain käydä itse ruokaostoksilla ja päättää mitä syön (aina hyvää ruokaa), sain sisustaa mieleni mukaan, valvoa ja nukkua milloin halusin ja oma rauha oli toooosi iso plussa. Mutta samalla oli tosi yksinäistä. Ja olin tottunut omakotitalon rauhaan, kerrostalossa naapurit oli tosi häiritseviä. Nyt neljän vuoden jälkeen yksinäisyysongelma on ratkaistu, mutta edelleen pitää odotella sitä omakotitaloon muuttoa : D Kerrostalo on sentään vaihtunut rivitaloon, koen tämän itselleni paljon sopivammaksi.

  VastaaPoista