maanantai 11. joulukuuta 2017

Joulunaikaisia Elokuvia


Sarjakuva © Herainia
Anastasia © 20th Century Fox
Jack Frost & Hammaskeiju © Dreamworks
Elsa © Walt Disney Pictures
Chihiro © Studio Ghibli

4 kommenttia:

 1. Mun joululeffat on Tokyo Godfathers, Joululaulu (Muppetit ja 50-luvun), Hogfather-filmatisointi ja tietty vanha kunnon Joulupukki ja noitarumpu. Kaikki ihania ja jouluisia. Nyt kai pitää lisätä Frozen joka oli oikeasti hyvä. Elsa on ihana ja tykkäsin siitä Käänteestä. Plus jaan sen disneytyypin headcanonin jonka mukaan Tarzan olisi Elsan ja Annan pikkuveli.

  Anastasia on musta aina niin hauska. Innostuin joskus seiska/kasiluokkalaisena tai niillä main 1900-lv alun poliittisesta historiasta, ja sen jälkeen Anastasian alku naurattaa joka kerta. "Elimme taianomaisessa maailmassa! Palatseja! Tanssiaisia!" Ja maaorjuus, proletariaatin olot ja se että Nikolai II ei ollut hirveen vahva hallitsija. MUT EI NYT PUHUTA SIITÄ KATSO KAUNISTA BLUTHANIMAATIOTA 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Tokyo Godfathers on kyl loistava leffa! Ja Joulupukki ja noitarumpu on kyl best!

   Joo onhan Anastasiassa paljon eroavaisuuksia historiaan nähden, mutta leffa on silti ihana animaatiomusikaali ^^

   Poista
 2. Mä en ollut tähän päivään mennessä koskaan nähnyt Anastasiaa (mennyt vaan ohi lapsena) mutta osittain tämän postauksen innoittamana päätin tänään, että katsonpa sen. Siis ei hitto miten hyvä! Kivat hahmot ja juoni, jossa oikein mikään ei ärsyttänyt tai vaivannut (historian oppituntihan tämä ei tosiaan ole, mutta sillä ei ole merkitystä, ei tätä kannata sellaisena lähestyä ensinkään), uskottava ja romanttinen rakkaustarina, visuaalisesti aivan upea animaatio ja jumalaisen hyvät laulut ja musiikki. Meni ehdottomasti omiin suosikkianimaatioihin, suosikkimusikaaleihin ja suosikkileffoihin ylipäätään. Kiitos siitä! :)

  Mun suosikkijouluelokuvia on Rakkautta vain (Love Actually; klassikko), Arnold Schwarzeneggerin Isäni on turbomies (Jingle All the Way; tän huumori vaan uppoo muhun, loistava hyvän mielen komedia) ja Ihmeellinen on elämä (It's a Wonderful Life; kaikin puolin loistava elokuva ja etenkin loppukohtaus on sen verran koskettava että laittaa kyynelkanavat auki aika lailla joka kerta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Anastasia iski suhun! Historiallisesti se ei oo kummemmin realistinen, mutta muutoin se leffa on kyl ihana! Tosi mahtava kuulla, että suositukseni kelpasi!

   Rakkautta vain on kyl yksiä harvoja rakkauskomedioita, joista mä kans tyksin. Siin on iso kasa hyvii näyttelijöitä!

   Poista