perjantai 30. kesäkuuta 2017

Miks oon ollu niin hiljaa?
Eren Jaeger © Hajime Isayama
Sarjakuva © Herainia

6 kommenttia:

 1. Tähän asti kesä on mennyt jännissä merkeissä ja ihan liian äkkiä. ❤u❤

  Toi sun kämppä näyttää tosi kivalta. Muuttaminen on ihan kamalaa (ugh pakkaaminen/purkaminen) mutta asuminen kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muuttaminen ei oo hauskaa. Stressaat pakkaamisesta, kuljetuksesta ja purkamisesta. Ja sen lisäks viel siit et kaikki kamat varmasti tulee mukaan ja mikään ei vahingoitu :D

   Mut kiva tästä on saatu ^^

   Poista
 2. Kiva kuulla että on mennyt hyvin :3 ja toisaalta ikävä kuulla ettei niin hyvin :/ mutta ongelmat lähtee kulkemaan ajan kanssa hyvään suuntaan kun antaa vaan tilaa :) Mut mikäs täällä, suunnitelmat vähän junnaa mutta heinäkuu alkaa näyttää jopa asteen valoisammalta kuin kesäkuu ja Animecon on edessä päin joten sitä ja vänkäröintihommia odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ylä- ja alamäet kuuluu elämään ja kaikesta kyl selviytyy ^^

   Itse en oo Aconiin tulossa, mut kiva kuulla et sä oot menossa sinne. Pidä hauskaa! :)

   Poista
 3. Tsemppiä!

  Uusi elämäntilanne stressaa aina, vaikka olisi periaatteessa positiivinenkin. Ei siis ole mikään ihme, jos iskee ikäviä mielentiloja kaiken keskellä.

  Onneksi uudesta tulee jossain vaiheessa tuttua ja stressi siltä osin helpottaa. Nauti kesästä ja lomasta! Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyl totta et isot muutokset elämässä aiheuttaa stressiä yllättävän paljon, vaikka ne muutokset oos kivoja. Sillon vaan pitää yrittää kuunnella kans itseään ja sanoo stop jos tuntuu ettei jaksa :)

   Nauti sinäkin kesästä tosi paljon! :)

   Poista