torstai 7. huhtikuuta 2016

Haikea MuistoPiirsin tämän kuvan pari päivää sitten Eetun muistoa kunnioittaen.

Eetu © hän itse
Sarjakuva & piirros © Herainia

6 kommenttia:

 1. Kaunis päivitys kaunille koiralle. Se on kyllä todella ikävää kun jonkin lemmikin joutuu hyvästelemään jossakin vaiheessa, itse olen menettänyt monta rakasta kissaa joko onnettomuuksien tai sairauksien kautta. Ikävähän niitä tulee mutta Klamydia- bändin sanoin: Muistot elää ikuisesti, ei ne koskaan katoa, ne matkaa halki ikuisuuden ja kantaa kaunista satoa. Voimaa ja rakkautta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JasuSusi99! Joo oon samaa mieltä, kans että rakkaat lemmikit ei koskaan lähde muistoista eikä sydämestä. Ja hiiteen ne, jotka sanoo ettei lemmikkeihin saisi kiintyä liikaa! Ne on osa perhettä siinä missä ihmisetkin. Voimia sulle kans! :)

   Poista
 2. Voih, tiedän tuon tunteen! :'( Lennin päästäminen ikiuneen oli elämäni vaikeimpia ja raskaimpia päätöksiä. Tiesin silti tekeväni oikein, sillä teki pahaa nähdä ystävä ja perheenjäsen niin huonossa kunnossa. Kesällä tästä tulee vuosi ja itsekin edelleen saan spontaaneita itkukohtauksia sydäntä rusentavia ikävänpuuskia.
  Uskon silti, että Lenni on aina kanssani, elää muistoissani ja sydämessäni ja kulkee aina rinnallani.
  Ilman Rokkaa sekä perheeni ja ystävieni tukea en tiedä miten olisin päässyt takaisin jaloilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se on hienoa, että ihminen kykenee loppupeleissä tekemään sen päätöksen että eläin on päästettävä kärsimyksistä, vaikka se ois miten vaikeaa. Itsellekin oli niin paha olla, kun näki miten Eetuunkin sattui eikä sille kyennyt tekemään mitään. Vaikka lopettaminen oli kamalaa niin samalla oli helpottunut kun tiesi, ettei toiseen satu enää.
   Perheen ja ystävien tuki on tosi tärkeää! Ja mä uskon, et Lenni kulkee sun mukanas AINA! :)

   Poista
 3. Mä itte ainakin uskon, että esim. mun pois nukkuneet kissat on aina mun mukana, vaikka ovat poistuneet jo tästä maailmasta :D

  VastaaPoista