lauantai 23. tammikuuta 2016

Lapsuuden Haaveammatit


Hahmot ja sarjakuva © Herainia

8 kommenttia:

 1. Ihana sinä! : ) Sarjakuvataiteilijan unelmaa toivon että ylläpidät, koska olet ihan sikapaljon mun mielestä kehittynyt täs sarjakuvablogin edetessä, otat vinkit haltuus hyvällä menestyksellä vieläpä, teet hyviä ruutuja ja äää olet taitava mun mielestäni!! : )

  Mulla oli pienenä vuositolkulla opettajan ammatti haaveena, se kariutu tosin siihen kun ylioppiluuden jälkeisen vuoden olin työharjottelussa eräällä ala-asteella. Tsiisus mitä paskaa opettajat joutuu sietämään. O_O Muita unelma-ammatteja mulla ei oikeasti ole ollutkaan, nyt vasta viimeisen viiden vuoden aikana, kun ollut jo aikuinen, niin miettinyt jotain luovaa työtä, tai sitten psykologiaan liittyvää. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos lukuisista kehuista! Oikein piristää päivääni lukea näin paljon kannustavaa tekstiä. Antaa lisäinspistä vaan jatkaa tämän blogin parissa entistä enemmän! :)

   Joo! Joku kuvismaikkana olis kans aika siistiä, mutta tosiaan ne oppilaat pelottais mua :'D Varsinkin yläaste-ikäiset kun ne on just niitä jotka tykkää testata opettajien hermoja tavalla jos toisella.

   Poista
 2. Mä halusin olla vesitieteilijä (en tiiä yhtään miks nimenomaan vesi...), prinsessa ja pokemonkouluttaja : D ...jep jep. Nykyään istun sitten mainostoimistossa.
  Ei suunnitelmat ihan nappiin menny... ^^;;;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pokemonkouluttaja oli kans penskana yks, joka himotti ihan hirveesti! Jotenkin se ois ollu vaan siistii omin luvin seikkailla ympäriinsä ilman vanhempia poksut seuranaan xD

   Poista
 3. Eläinlääkärin urasta haaveilin mieki aika pitkää, mut sit tuli sama ongelma... D: Se ja että huomasin inhoavani kemiaa ja matematiikkaa...

  Kirjailijan ammattia harkitsin joskus, mutta se on jäänyt pöytälaatikko- kirjailuun. Ammatikseni kärvistelin (Tökärin ja Kelan painostuksesta) Matkailuvirkailijan paperit, nykyään lahoan kotona tukien turvin kun sillä alalle ei ole työpaikkoja tarjolla... D:

  Opintoja haluttas jatkaa, mutta Oulun Yliopistoon on hankala päästä, varsinki jos haluat päästä historian laitokselle. Tänä keväänä ois kuudes yritys tulossa, joskoha nyt nappais. (Aina on jääny 2-5 pistettä vaille...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et joku kaima ton eläinlääkärin suhteen! Joo mulla kans toi et kemia ja matikka ei skulannut sit loppupeleis yhtään niin se kans tappo sen innostuksen alaa kohtaan, vaikka se on hyvin tärkeä :)

   Kirjailijan ammatti ois kans tosi mahtava! Mutta kans kyl tosi vaativaa varmasti. Plus se että myisikö oma tekele vai ei (sarjiksissa sama juttu).

   Toivotan onnia yliopistouran suhteen! Jos nyt jatkuva yrittäminen palkittais! >:)

   Poista
 4. Theh, miusta piti tulla vaikka mitä jos lähtee lapsuuden haaveammatteja kelaamaan: Taitelija/kuvittaja, animaattori Disneyn leipiin, kirjailija, poliisi, leipuri, paleontologi tai hevosenhoitaja. Raaka todellisuus vaan sai luopumaan kaikista vaihtoehdoista jo melko varhaisessa vaiheessa. Ei oo helppoa olla idealisti työmaailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellisuus on välillä hyvin raivostuttava kun se iskee naamalle lujaa :'D Toivotaan silti että jotkut unelmat toteutuisivat! ^^

   Poista