maanantai 21. joulukuuta 2015

Miksi Radiokanavat Ärsyttävät Minua Välillä?

Smells Like Teen Spirit © Nirvana
Sarjakuva © Herainia

9 kommenttia:

 1. Mä itse kuuntelen YleX:ää ihan vaan senkin takia, koska ei mainoksia <3. Plus mahtavat juontajat (joista kaksi parasta lopetti just ;_;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaha, unohdin laittaa tuon kommentin mun sarjisblogin osotteella. :''D

   Poista
  2. Muutoin kuuntelisin Yle X:ää, mut haluan kuunnella nimenomaan raskasta musiikkia niin on pieni hidaste/este :/ Mut joskus kun oon kuunnellu X:ää niin on kyl ollu hauskoja juttuja xD

   Poista
 2. Tämä kyllä arsesta, ja sitten se hemmetin tapa puhua varmaan minuutin ajan biisin päälle! >: (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä kans! Tyyliin eka kertsi ehtii biisistä mennä ennen ku juontaja tajuaa pitää suunsa kiinni ja antaa biisin vaan soida ja miellyttää kuulijoita :'D

   Poista
 3. Silloin, kun vielä kuuntelin Radio Novaa, niin ensin sanottiin, että seuraavaksi tulee Bon Jovia ja ilin ihan "Jee! Vihdoinkin hyväbiisi!". Sitten tuli 10min pelkkiä mainoksia (otin aikaa auton kellosta), ja vasta sen jälkeen Bon Jovi lähti soimaan. Välillä myös ärsyttää, jos juontaja puhuu biisin alun päälle, j tätä taitaa tapahtua ihan kaikilla kanavilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Siis noi tietyt radiokanavat tekee just tota et ilmoitetaan biisi ja sit odotetaan se 10-15 minaa et se biisi tulis radiosta. Vaikuttaa siltä, et radiosta soitetaan tunnissa joku 4-5 kappaletta ja loppuaika on sit juontajien höpötystä ja mainoksia.

   Poista