keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Olen Tolkienin Maailman Fangirl


Hobitti ja Taru Sormusten Herrasta © J.R.R. Tolkien / New Line Cinema
Sarjakuva © Hérainia

4 kommenttia:

 1. minuun ei iskenyt tuo hobitti sitten YHTÄÄN mutta alkuperäistrilogia ja kaikki kirjat sitäkin kovemmin. Sormusten Herra jälleen kesken kun olisi aikaa ja kiinnostusta lukea vähän enemmän.

  Fili ja Kili (ja Thorsin) saivat kaveriltani ja minulta pilkkanimen "seksikääpiöt". :----DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän hyvin, että Hobittitrilogia kyllä jakaa mielipiteitä :) Itse tykkään siitä, vaikka itsekin myönnän, että siel on sellasia asioita jotka häiritsevät hieman.
   No onhan ne aika seksikkäistä kääpiöiks, pakko myöntää xD

   Poista
 2. Tolkienin kirjat (ja niiden adaptaatiot) ovat olleet omia lemppareitani jo pikkulapsesta lähtien ^.^ Lempihahmot vaihtuneet vuosien varrella ahkerasti mutta itsehän olisin satavarmasti hobitti. Ne ihanat pyöreät muodot arkkitehtuurissa, luonnonläheisyys ja leppoisa elämäntyyli vetoavat sisäiseen mukavuudenhaluuni (plus ei koskaan tarvitsisi käyttää kenkiä xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni Tolkienin kirjat tuli tutuksi vasta silloin kun eka TSH-leffa tuli teattereihin, mut sit kun sille polulle lähdin niin sielt ei oo tultu takas xD
   Itselleni ehdottomasti haltiat on ollu suosikkilaji koko sarjassa. Ja tottakai Legolaksesta tuli heti mun suosikkihahmo (ylläripylläri xD).
   Mut pakko myöntää että en osais itse sanoa mikä laji olisi Tolkienin maailmassa. Varmaan sun tavoin oisin hobitti, koska mukavuudenhaluisiis ja ois syy syödä aamiainen kaks kertaa xD

   Poista