lauantai 23. toukokuuta 2015

Euroviisut 2015: Finaali Heran silminRanska - Lisa Angell - "N’oubliez pas"
Ranska ei ole suurimpia suosikkejani tänä vuonna. Tykkään laulajan äänestä ja ranskan kieli kuulostaa kauniilta, mutta jostain syystä biisi ei vaan saa mua innostumaan. En vaan jotenkin ole vaikuttunut tästä. Saa nähdä, onnistuuko liveveto saamaan mut vakuuttuneeksi.

Iso-Britannia - Electro Velvet - "Still In Love With you"
UK ei oo todellakaan usein ollut suosikkimaani viisuissa, mutta tänä vuonna se on sitä. Heillä on ensinnäkin yksiä harvoja biletysbiisejä tän vuoden finaalissa ja tämä saa oikeesti ainakin minut bilettämään. Mulle tulee jotenkin mieleen 50-60-luvun tanssimusiikki tästä mut et siinä on tän vuosituhannen aineksia mukana myös. Tosi pirteä ja tanssimaan saava biisi.

Australia - Guy Sebastian - "Tonight Again"
Musta on mahtavaa, että Australia pääsi nyt näin euroviisujen 60-juhlavuoden kunniaksi mukaan kisaan, siellä kun näistä kisoista ollaan oltu kiinostuneita jo vuosia. Ja hyvän edustuskappaleen maa on kyllä valinnut edustuskappaleekseen. Kivan jammaava ja ei todellakaan junnaa paikallaan. Tästä tulee hyvällä tavalla mieleen Bruno Mars, kenen musiikkia tykkään kans joskus kuunnella. Tykkään tästä kyl :)

Itävalta - The Makemakes - "I Am Your"
Itävalta kyl tekee kunniallista jatketta Conchitalle edustuskappaleen suhteen. Tosi hyvä valinta. Kauniin herkkä kappale ja sanat kyllä jäävät mieleen ja saavat herkistymään. Kunnon chillaus-biisi minun mielestäni ja saa oloni rentoutuneeksi. 

Saksa - Ann Sophie - "Black Smoke"
Mun on myönnettävä ettei Saksan edustuskappale oikein iske minuun. Jokin laulajan äänessä särähtää mun korvaan niin pahasti et se tappaa mun kiinostuksen tähän kappaleeseen. Muutoinkin biisi junnaa mielestäni paikallaan, etten vaan saa otetta ja kiinostusta tähän. Ei ole siis suosikkejani, sori :/

Espanja - Edurne - "Amanecer"
Espanja on ehdottomasti Top vitosessani tänä vuonna. Espanja on hyvin harvoin ollu suosikkimaani viisuissa mutta tänä vuonna se todellakin on sitä! Edurnen ääni ensinnäkin on uskomattoman ihana ja se tuo lisää taianomaisuutta biisiin. Toiseksi biisin sanat on kauniit ja kertsissä olevat "huudahdukset" on tosi ihanaa kuunneltavaa. Tykkään ihan hirveesti! <3

Italia - Il Volo - "Grande Amore"
Ah, Italia on kielenä niin törkeen kaunis ja tämä biisi on sellanen mikä saa sydämeni hakkaamaan kunnolla. Katoin biisin lyriikoita ja tykkäsin sanoista ihan hirveesti. Ja näiden jätkien äänet on jotain uskomatonta hunajaa korvilleni! Todella taidokasta ja taiteellista laulantaa, joka saa minut herkistymään.
Euroviisut © The Eurovision Song Contest 
Muumit © Tove Jansson
Sarjakuva © Hérainia


1 kommentti: