perjantai 24. huhtikuuta 2015

Euroviisut

Muumit ©  Tove Jansson
Euroviisut ©  The Eurovision Song Contest
Artistit ©  He itse
Sarjakuva © Hérainia

6 kommenttia:

 1. Ehdoton suosikkini kautta viisujen on Moldova - SunStroke Project & Olia Tira - Run Away (EPIC SAX GUY!!)
  Ei ole eeppisen saksofoni kaverin voittanutta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoo! Se viisubiisi on kyl kans ihan sairaan hyvä! Se saksofoniheppu on kyl niin paras! >:3

   Poista
 2. Hahaa olen ehkä jonkinlainen viisufani. Kerran vuodessa jaksaa hullutella ja nauttia viisujen oudosta showsta :D

  Yksi ehdoton suosikkini viisuissa on 2010 voittajakappale Lenan Satellite. :D Se on koukuttava ja hauska. Samoin tykkäsin Krista Siegfridsistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Lisää ihmisiä, jotka tyksii viisuista! >:3 Ne on kyl näin keväällä kiva piriste.

   Lenan Satellite oli kyl ihan kiva biisi! Olin kyl iloinen silloin sen voitosta, vaikka se ei sinä vuonna lukeutunut top vitos suosikkeihini sinä vuonna. Mutta hyvälle biisille meni kyl voitto silloin.

   Krista oli aivan mahtava! Lordin, Teräsbetonin ja Softenginen lisäksi yksiä parhaita Suomen edustajia ikinä! Olin niin verisesti pettynyt, kun Krista ei sit finaalissa päässy niin hyvälle sijalle kuin mitä olin olettanut/toivonut :'3

   Poista
 3. Mun lemppari on ehdottomasti Lordi ja Hard Rock Hallelujah ja Teräsbetonin Missä miehet ratsastaa. Muita viisubiisejä mistä tykkän on Ruslanan Wild Dances, Vjerka Serdjutškan Dancing Lasha Tumbai, Cezarin It's My Life, Dana Internationalin Diva, Emmelie de Forestin Only Teardrops, Ayselin & Arashin Always ja Kejsi Tolan Carry Me in Your Dreams. Ja on niitä varmaan muitakin, mutta nuo tuli nyt ensimmäisenä mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, että sinulta löytyy noin paljon suosikkeja! Itseltäni löytyy kans hemmetin iso lista suosikkejani et siin meniskin ikuisuus kun niit alkaisin listaamaan :'3

   Poista